clover slogan mrs image

Welcome to a gallery of our latest projects.

A Farmhouse Makeover

When we first stepped into this client's home, we were swooning. A true farmhouse. The home sits on land with a majestic view of the Rockies and was built over 100 years ago. It was a dream come true for these farmhouse-loving chicks. The family had updated their kitchen remaining faithful to the history of the home, but they were feeling uninspired when it came to their living and dining rooms. We were thrilled to step in.

We chose a calming and yet cheerful color palette that flowed nicely with their existing furnishings and decor. We suggested Sherwin Williams Light French Gray for the walls. We added a colorful rug and pillows, and we found this stunning cabinet to store TV equipment and hide away toys.

In the dining room, the showstopper is the reclaimed wood farm table. We selected a chandelier that echoes the lights they had already chosen in their kitchen and loved arranging and accessorizing their antiques and art.

Instead of the usual photo gallery, enjoy before an after videos we took "live" on site the day of the installation.

Before:


After:


A Basement for the Whole Family

A family of five (mom, dad, and 3 adorable girls) asked us to makeover their basement. They had spent time working on the main floors of their home and needed some fresh eyes on the basement. Throughout their home, they had used a very specific color palette drawn from a favorite painting: a rich red, a deep orange, an eggplant purple and turquoise. The main room had been a catch-all space, but the girls really wanted a large space to dance, do gymnastics, and play Zombie Tag. The fireplace was never used. With a fresh coat of paint, and a custom-insert, it became a fun chalkboard.

Before:

After:

The family needed a guest room that would not only provide guests a cozy place to rest, but also be a quiet spot to curl up with a favorite book. One of the previous owners of the home had been a university professor, and the family could only imagine he had spent years researching and studying in this bookcase-lined room; so, they wanted to maintain the "professorial" feel to the space but still bring in their cheerful color palette.

Before:


After:











They requested a little facelift to the bathroom as well. We added a new shower curtain, some towel hooks, and a great new mirror.

Before:


After:

Finally, the family needed a place where they could all enjoy a movie together. After moving the TV out of the main room, they cleaned out a storage room to make the media room. With a new sectional, a mini-fridge, popcorn-maker, and lots of colorful pillows to cozy-up the space, we created the perfect spot for family movie night.

Before:

After:

We had such a great time finding inspiration from this vibrant color scheme and the creativity of the girls in this family. They now have a fun and cozy space to love where they sleep, read, bathe, and play.

Family Dining Room

This dining area belongs to a young family who recently purchased their first home.

Our client, a busy mom of three young children, had already made several nice improvements to the space and asked Clover for help creating a dining area that would be inviting for guests and adults, yet functional for their kids every day.

A whitewashed sideboard adds storage for children's craft supplies and complements the soft color palette of the house.

We added this little gallery wall above the existing seating area to display our clients' family photos.

A storage bench corrals clutter and provides a place for the littles to put on their shoes.

The custom Clover pillow matches the cafe curtains we made for the kitchen window.

Linens, chargers and fresh floral bring the table setting together.

Now this family and their friends can love where they gather and share meals.


Holiday


From speckled eggs in spring, sun-washed shells in summer, fat round pumpkins in fall and the smell and look of fresh pine in winter, by embracing the seasons you will love where you celebrate.


The minimal look of these green wreaths and bright berries is all that's needed to welcome visitors to this historic church for Christmas worship.



The burgundy drapes and copper pipes in the church sanctuary inspired this festive color palette.


Some simple seasonal additions to the existing mantel decor.


Reflective of this client's taste and existing color scheme, this holiday decor is uniquely hers.


A cheery cocoa bar on the sideboard is the favorite holiday spot for this family with five children.


A childhood collection of Nutcrackers, beautifully displayed in the client's home.


Non-traditional colors and textures still say Christmas without being cliche.

Reception Area


A local dentist approached us about updating her 1980's style office reception area, without major remodeling.

By embracing the existing architectural elements of the room, we infused industrial chic design into a professional, inviting atmosphere.


Fresh paint on the bookcase and a fun new chalkboard brighten up the play space for the youngest patients.



We selected these photos of Estes Park, CO from a local photographer, Take the Time Photography, in order to bring our client’s favorite place to play into their place of work.



These dentists love their work. Now, they can love where they work.

Show more posts